Mi ez az egész?

Mottóm:

Hiszem, hogy egészségesen táplálkozni nem kiváltság és nem luxus, mert nem pénz kérdése, egy kis tervezéssel, bárki számára elérhető!

Küldetésem:

Segíteni az édesanyákat abban, hogy az egészséges táplálkozást, minimális idő-, és pénz ráfordítással, miként tudják megvalósítani családjuk mindennapjaiban.

Mi vár itt Rád?

Megismerkedhetsz az egészséges táplálkozás alapjaival és részleteivel is, megmutatom, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak. Olvashatsz házi praktikákról, és mindenről, ami az egészséges táplálkozáshoz kapcsolódik. (És néha-néha egyéb más érdekességekről is az egészséggel kapcsolatban.)

Sőt!

Bebizonyítom Neked, hogy, egészségesen táplálkozni nem luxus, semmivel sem drágább, és semmivel sem igényel több időt. Mindezt azért, hogy gyermekedből egészséges felnőtt válhassék, mert már Hippokratész megmondta: “Az vagy, amit megeszel!”

Elsősorban a várandós-, szoptató-, és kisgyermekes anyukákhoz szólok, mert azt gondolom, hogy a gyermekkor ezen időszakában tehetünk sokat az egészség megóvása érdekében.

Látom, hogy egyre több kismamát érint a terhességi cukorbetegség is, ezért erről is olvashatsz részletesen az oldalon.

Mi az, amiről nem fogsz itt olvasni?

Ezen az oldalon nem fogom ajánlani a húst nem látott, füstaromával ízesített felvágottakat, gyári csipszeket, a kólát, meg ki tudja még milyen agyonreklámozott, sokszor szemétnek beillő termékeket. Ha ezekről olvasnál, sajnos azt kell mondjam, rossz helyen jársz.

Szeretettel köszöntelek hát itt, az “ufók” között, akik még a mai rohanó világban is főznek otthon, tudnak időt szakítani az esti meleg vacsora elkészítésére, címkét böngészni a boltok polcai előtt, nem okoz nekik gondot, ha uzsonnát kell csomagolni a gyereknek, és hiszik, hogy a kevesebb sokszor több.

Ha szeretnél az egészséges táplálkozásról, tippekről, trükkökről többet megtudni, >>>kattints ide!<<<

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kövess minket!